Hero Image
6,4º

Himmelhop med leg, musik, teater og kunst på plakaten

I juli er der sommerferie-sjov på Himmelbjerget.

Rytmetrolden Ann fra Samsø hopper, springer og danser med de yngste, klovnen Lars Gustav laver stuuur cirkus med børn i alle aldre, Ray-Ray tager os alle sammen med til Hawaii, Honningbanden sætter scenen til skørt og sjovt hatteteater, og Snitte-Mads lærer små snittere at lave træ-souvenirs.

Der er med andre ord herlig sommerferiefest og sjov på Himmelbjerget – under overskriften ”Himmelhop” –  igen i år. Ikke mindst på de fire tirsdage i juli er der gang i den på plænen, og som et ekstra kunstnerisk krydderi får Himmelhop i år besøg af ”Museum Jorn på hjul”. I den medbragte trailer, som bl.a. rummer originale kunstværker af Asger Jorn, inviterer de dygtige museumsformidlere både børn og voksne til at lave kunst og eksperimenter med materialer, de har med i traileren.

På de andre feriedage kan man bl.a. spille fodboldtivoli eller gå på skattejagt med et kort fra Ørneboden.

Familiefestivalen Himmelhop arrangeres af Greenways.dk og Boderne på Himmelbjerget med støtte fra Skanderborg Kommune og Ry Borgerforening.

Se hele programmet her.

Andre aktiviteter

Se alle aktiviteter
Aktivitet

Grundlovsmøde 5. juni

Læs mere

Smukke vandre- og cykelruter

Der er mange muligheder for at komme rundt i området omkring Himmelbjerget både til fods og på cykel. Man kan f.eks. følge den 40 km lange Himmelbjergrute rundt om Himmelbjergsøerne med udgangspunkt på Himmelbjerget. Men der er mange andre afmærkede ruter i det smukke landskab i Søhøjlandet.

Se alle ruter her